úvod
homepage

Komentáře

článku: Točíme zkažené pivo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Podávání piva nedobrého jest zločinem proti lásce křesťanské, (Martin Jarošek, 31.03.2009 08:51) celé vlákno | reagovat
Servírovat v dnešní až přetechnizované době pivo teplé, zvětralé či jinak znehodnocené je čirá lumpárna, ignorace a pokus o bezprecedentní zlodějnu. Když mi v letní sezóně na mé hospodě pivo v trubkách zteplalo, nikdy jsem hostům nenatočil mok teplý. To jsem třeba raději celý půllitr vylil.Hektické vydělávání a okrádání zákazníka za každou cenu přetrvává z dob minulých i do dneška a svědčí o naprostém úpadku řemesel. Nejhorší je, že za pár let se již nebudeme moci vymlouvat ani na komunisty. Bohužel, i nová výčepní generace má často ten laxní a negativní přístup ke své práci už v genech. Asi před 15 lety se jistý hospodský "podnikatel" chlubil, kterak přechcal obchodní zákon, když si na tabuli ve výčepu napsal Staropramen 12°- 0,48 l - 14 Kč.
Zeptal jsem se ho jak má v tomto případě cejchované sklenice a dodal jsem, že ČOI by k otázce přidala ještě pártisícikorunovou pokutu.
V době, kdy za výčepem může operovat kdejaký šmudla bez kvalifikace a pravděpodobnost oficiální kontroly je žalostně nízká, nezbývá aby si pořádek sjednal samotný pivař. Neexistují už sice Knihy přání a stížností, avšak inkriminovaný podnik se může třeba s příslušným komentářem ocitnout na internetu.
Kdo špatné pivo podá bude v bídu uvrhnut!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání