Již první článek o evidenčním systému byl jen reklamou. Naštěstí většina z nás nechodí do mega hotelů a megy restaurantů, tak se nikdo neozval. Tento článek zase je pouze nasměrován na jedno zařízení a jeho chemii. Absolutně chybí informace o pravidelném vyplachování pivního vedení vodou, udržování čistoty nerážecích hlav a důkladném odstraňování všech úlomků krycích víček.
Chybí informace o intervalech čištění, náznak toho, které koncerny poskytují tuto službu hospodám v ceně pronájmu zařízení, které hospody doporučí čisticího technika, a které nutí hospody platit si jim dohozeného technika. Navíc trubky sice nejvíce kazí pivo, ale hospodský ocení dobrého čističe trubek až když umí správně vyčistit a umýt a seřídit narážecí hlavy a kohouty, a o tom v článku nepadlo ani slovo. Pivní kámen na kuželce kohoutu umí rozpěnit do jarové pěny i to nejlepší pivo.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Chybí informace o intervalech čištění, náznak toho, které koncerny poskytují tuto službu hospodám v ceně pronájmu zařízení, které hospody doporučí čisticího technika, a které nutí hospody platit si jim dohozeného technika. Navíc trubky sice nejvíce kazí pivo, ale hospodský ocení dobrého čističe trubek až když umí správně vyčistit a umýt a seřídit narážecí hlavy a kohouty, a o tom v článku nepadlo ani slovo. Pivní kámen na kuželce kohoutu umí rozpěnit do jarové pěny i to nejlepší pivo.