úvod
homepage

Komentáře

článku: Nové městské jedenáctky na trhu

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Nápady mají i jinde. Naštěstí, (Zubr, 13.02.2009 17:00) celé vlákno | reagovat
V Bernardu mají marketing zmáknutý. Ale že by byli ve všem o krok napřed? To si nemyslím. Jsou jen trochu jiní - menší, a proto pružnější. Prostě sví. Což je vidět i na jejich některých reklamách nebo firemním magazínu. Nicméně podobně vizionářsky se předloni zachoval Budvar, když s pivaři vymyslel svou další značku Pardál, která mu loni pomohla k 10ti procentnímu vylepšení domácího prodeje v době, kdy zdejší pivní trh oslaboval. Letos na to konto přišel Ostravar s fotbalovým Bazalem.
Prostě, jak řekl zakladatel Microsoftu Bill Gates: lepší než předvídat budoucnost, je vytvořit ji. A tohle umějí nejen v česko - belgickém Bernardu, státním Budvaru, ale i v některých dalších českých pivovarech. Naštěstí.
Re: Nápady mají i jinde. Naštěstí, (Mosquit, 24.02.2009 21:02) celé vlákno | reagovat
Hradec Králové už "své" pivo má, Rambousek.
Re: Re: Nápady mají i jinde. Naštěstí, (umbob, 26.02.2009 10:40) celé vlákno | reagovat
A kde si můžu na Rambouska v Hradci zajít?Něřekl bych, že je to typické místní pivo se kterým se místní ztotožní a proto i zde má Bernard volné pole
Re: Re: Re: Nápady mají i jinde. Naštěstí, (Roman Holoubek, 26.02.2009 11:26) celé vlákno | reagovat
Souhlasím. Pan Milan Rambousek sice má svůj pikopivovárek, ale jeho pivo je nedostupné širší veřejnosti. Bývalého Lva jako značku má koupenou Rebel, ale je vidět, že se mu obchodní tah nepovedl a prodeje Lva jsou minimální a místní se s tím pravděpodobně neztotožnili. Takže je tu volné místo pro Královehradeckou jedenáctku.
Re: Re: Re: Re: Nápady mají i jinde. Naštěstí, (Roman Holoubek, 26.02.2009 11:29) celé vlákno | reagovat
Aby mne někdo nedoplnil, doplním se sám :-) Ještě je tu Petr Hošek alias Antéňák. ten na svém piko vaří piva, ale jde jen o klubovou záležitost. Opět běžně nedostupnou. Doplňuji to zde, protože ve svém sortimentu má pivo (teď možná zkomolím název) "Hradecký patriot", měl by navazovat na kdysi populárního Votroka.
11°, (siki, 13.02.2009 11:45) celé vlákno | reagovat
I Humpolec má svoji jedenáctku.....
Re: 11°, (siki, 13.02.2009 11:48) celé vlákno | reagovat
Zbrkle jsem reagoval hned po přečtení prvních odstavců, kde Humpolec není uveden, dále v textu už se o něm píše....příště si to nejdřív přečtu celé, než něco napíšu...
Vyhledávání