Další možné plusy evidence,
(Roman Holoubek, 22.01.2009 11:33)
celé vlákno | reagovat
Číšníci se střídají ve službách. V běžné restauraci mají u KEGů osobní váhu a zváží si na konci směny kolik vytočil piva, tak aby při odevzdávání tržby odevzdal část za své prodané pivo. Druhý číšník pokračuje v rozčepovaném sudu a ví kolik tam má piva (dle váhy).
Přesnější by to bylo právě instalací průtokových měřičů.
Nicméně v některých restauracích se setkávám se dvěma rozčepovanými sudy. Každý číšník má svůj. Jinými slovy - sud rozčepovaný z pondělka je dočepován ve středu. Pokud navíc ženou pivo vzduchem - moc to na kvalitě takového piva nepřidá.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Přesnější by to bylo právě instalací průtokových měřičů.
Nicméně v některých restauracích se setkávám se dvěma rozčepovanými sudy. Každý číšník má svůj. Jinými slovy - sud rozčepovaný z pondělka je dočepován ve středu. Pokud navíc ženou pivo vzduchem - moc to na kvalitě takového piva nepřidá.