Ahoj, až něco málo uvaříš (a běž do toho, stojí to zato) tak poznáš, že ve vaření není problém. Pokud máš dost velký hrnec a kvalitní slad tak při dodržení roky vyzkoušených postupů to nemůže dopadnout špatně. Vařím teprve něco přes dva roky, ale tvrdím, že kdo uvaří podle receptu dobrou zelňačku, uvaří i dobrý pivo. Problém nastává ve vytvoření a udržení vhodných podmínek pro kvašení a zaležení piva. (o chlazení mladiny raději nemluvím).
Pokud jde o diplom (certifikát, dan různého stupně atd.) co bude nutné pro postup. Pokut vařím na dva rmuty polotmavé ležáky a pšenice mi nejede proč bych ji vařil?
Stačilo by použít oficiální degustační akci chystaného spolku, kde by komise jednak rozdělila diplomy vítězům a ostatním řekla ano, ty jsi domácí sládek (nebo nejsi) a to klidně i s předáním certifikátu. Otázkou je jen jestli na základě jednoho vzorku, nebo vzorků několika, na základě účasti v jedné degustaci, nebo několika atd. I toto by mohla být jedna část náplně chystané organizace
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Pokud jde o diplom (certifikát, dan různého stupně atd.) co bude nutné pro postup. Pokut vařím na dva rmuty polotmavé ležáky a pšenice mi nejede proč bych ji vařil?
Stačilo by použít oficiální degustační akci chystaného spolku, kde by komise jednak rozdělila diplomy vítězům a ostatním řekla ano, ty jsi domácí sládek (nebo nejsi) a to klidně i s předáním certifikátu. Otázkou je jen jestli na základě jednoho vzorku, nebo vzorků několika, na základě účasti v jedné degustaci, nebo několika atd. I toto by mohla být jedna část náplně chystané organizace