Komentáře
článku: České pivo
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
O snaze Gambáče nosit označení České pivo je více než jasná.(informuje časopis Kvaný průmysl)Podmínky jsou stanoveny tak ,že se do nich krásně "vejde".Prostě a jednoduše označení České pivo nezaručuje,že to bude k pití(či vůbec poživatelné-nepreferuji velké ani malé-i v minipivovarech umějí uvařit výborné pivo i pěkný sra...Záleží na tom zda člověk něco zná o obor se zajímá(vzdělává),baví ho a má nějaké zkušenosti a nenechá se mačkat jenom ziskem.Uvařit nějaké pivo není žádný problém,ale vařit pivo dobré,v kterém se neskrývají různá rezidua biologická a chemická je již umění)!Systém High Gravity Brewing již dnes používá většina českých pivovarů-kteří na to mají.V podstatě všechny sládky v pivovarech,proti jejich vůli donutí používat vedení společností-snížení nákladů.Postup používání nemusí být proti "dobrým mravům".Může se ředit mladina vodou již po chmelovaru na stupńovitost-což se dělalo i dříve.Dosycení CO2?-nafouknutej "šumák" máte od výčepního a ne od výrobce.Ten to pivo natočí jako "kyselinu uhličitou".Jak kdo HGB používá nebo zneužívá není věcí Českého piva.Nakonec je všechno o chuti a Gambáč opravdu k pití není.
Vyhledávání