úvod
homepage

Komentáře

článku: Český homebrewing – Den „D“

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Český homebrewing Den D, (mabrpic, 21.11.2008 15:14) celé vlákno | reagovat
pokud bude jenom trochu možno, zúčastníme se. Byla by i přednáška o domácí výrobě sladu?
Re: Český homebrewing Den D, (Honza Kočka, 21.11.2008 19:06) celé vlákno | reagovat
Pracuje se na tom. SLad bude urcite, mozna i ta o domacim vyrobe sladu.
 
Zatim je domluveno sest prednasejicich na ruzna temata, vice informaci priasti tyden.
Hodina zahájení, (framax, 12.11.2008 10:56) celé vlákno | reagovat
Ahoj všichni, nevím jestli blbě koukám, ale pořád nevidím v kolik celá akce bude začínat. Prosím o bližší specifikaci.
Díky  Franta
Re: Hodina zahájení, (Petr Měrka, 14.11.2008 16:50) celé vlákno | reagovat
Ahoj, myslím, že v kolonce Pivní akce se píše od 10:00 do 16:30
Re: Hodina zahájení, (Petr Měrka, 14.11.2008 16:51) celé vlákno | reagovat
Ahoj, v pivních akcích se píše že od 10:00 do 16:30
Začátečník, (Tomáš Choutka, 14.11.2008 15:13) celé vlákno | reagovat
Pokud bude prostor pro úplné začátečníky,rád přijedu.Jsem na úplném začátku, tzn. že jsem teprve teď začal registrovat homebrewing.Pivo jsem zatím nevařil. Pokud potřebujete lidi do počtu na účast, počítejte se mnou.
Tomáš
Moznost spoluprace, (Honza Kočka, 21.10.2008 19:59) celé vlákno | reagovat
Ted jsem ulozil Den D do prehledu akci. Registrovani ctenari si od ted mohou na tuto akci zaregistrovat a nechavat si vzkazy, pripadne3 si pres vnitrni postu posilat zpravy.
Rád přijedu, (DAG, 21.10.2008 14:35) celé vlákno | reagovat
Určitě se zúčastním. Pokud bude zájem mohl bych někoho přibrat z podhůří Orlických hor. Je možno zajistit přenocování, aby bylo možno dostatečně negustovat?
Re: Rád přijedu, (Honza Kočka, 21.10.2008 19:48) celé vlákno | reagovat
Moznosti noclehu je v Praze hodne:). Nejlevnejsi to je nejspis na kolejich. Treab Strahovske koleje maji luzek vicenez dost...
pojedu?, (Pyrates GH, 20.10.2008 21:36) celé vlákno | reagovat
Taky bych se tam rad podival, budu razit z Pardubicka, pokud je nekdo z okoli at se ozve...
chemie piva, (Ing.Jiří Hájek , 20.10.2008 14:48) celé vlákno | reagovat
Velmi mě zaujala myšlenka přednášky na téma zařízení malé hobby laboratoře, kde by se daly zjišťovat parametry vstupních surovin /voda, slad, chmel, atd./ a sledovat průběh přípravy a konečně uvařeného piva. Tedy přehled a vysvětlení jednotek, měřící postupy, atd. Vím, že nejdůležitější je aby uvařené pivo chutnalo tvůrci, a ať si o našem výtvoru říkají odborníci co chtějí, ale to neznamená, že bychom měli být nevzděláni / omlouvám se za ten výraz /. O vaření piva je mnoho literatury i pro laiky, ale o chemii piva jsem toho moc zatím nenašel.
Hájek
super, (skobi, 17.10.2008 13:47) celé vlákno | reagovat
Urcite dorazim. Musime v tom neco delat. Rad pomuzu s cimkoliv pomuzu.
skobi
Pokud bude třeba, (Honza Urban, 17.10.2008 09:02) celé vlákno | reagovat
Tak taky v případě nutnosti s nečím pomůžu
Už se na to těším, (framax, 16.10.2008 21:28) celé vlákno | reagovat
Mám velkou radost, že se konečně v našich stojatých vodách něco pohne. Jestli neumřu a nebo podobně, tak učitě přijedu na pokec. Chtěl bych stihnout nějaký ten pšeničák, abych nejel nalehko. Snad to vyjde. Honzo dovolím si překopírovat ten článek i na mé stránky, aby se to dozvědělo co nejvíce lidí. Doufám, že se tam konečně většina z nás, uvidí osobně. No a kdybys něco potřeboval tak se ozvi, rád pomohu.
Bude to na www.hobby.framax.cz
Ahoj všem Franta
Vzorky piva, (Honza Kočka, 16.10.2008 20:57) celé vlákno | reagovat
Zatim se to pripravuje, ale myslim, ze dva tri litry pivca by mely stacit. Zalezi na poctu vzorku a na tom, jestli se bude delat vice kol.

POkud se sejde tricet lezaku, bude dve kola atd...

Vse vyjde v nejblizsi dobe v samostatnem clanku
Den ,,D'', (muli, 16.10.2008 14:08) celé vlákno | reagovat
Chtěli bysme přijet, jsme dva z jednoho menšího města kousek od Plzně.Jelikož mám zlomenou nohu tak nevím jak to dopadne, pokud budu moct trochu chodit tak určitě přijedem.Taky by mě zajímalo v jakém obalu a v jakém množství přivézt vzorky na degustaci.
Jedeme, (Petr Měrka, 16.10.2008 12:20) celé vlákno | reagovat
Pokud to jenom trochu půjde tak rád přijedu. Jenom doufám že stihnu na degustaci uvařit dostatečně repre vzorek. To kvalitnější je už vypito a poslední várky jsou spíš průměr.
V jakém množství a obalu je třeba dodat vzorky na degustaci?
Pokud jde o pomoc při organizaci tak se rád zapojím, pokud budu z Moravy něco platný.

Nevím ještě jakým způsobem se do Prahy dostanu, ale už při třech lidech by se vyplatilo vzít to autem. Jestli pojede ještě někdo ze zlínska, či přerovska, mohli by sme se svézt spolu

Vyhledávání