Komentáře
článku: Všude dobře, doma ...
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Nejedná se o žádné "naše" pivo :) stačí jen číst a hledat, materiálů je spousty. Navíc neříkám že HGB je super metoda, pouze poukazuji na to že jí dnes používá kde kdo ale trnem v oku je Vám pouze Gambrinus. Pokud se mi nelíbí či nechutnají něčí výrobky, neužívám je a trávím čas radši smysluplnější prací než vyprávěním polopravd a nesmyslů ;) Gambrinus mi nijak k srdci nepřirostl ale už jsem si na něj zvykl a tak když přijdu do hospody kde se točí, neohrnuju rypák a už ho klopím. Když bych si chtěl vychutnat pivo tak si určitě rád najdu nějakou jinou značku která mi bude svou chutí vyhovovat lépe než ta klasika ve skoro každé české restauraci. Pokud se nemýlím tak mniši z klášterů kde se pivo dříve vyrábělo pivo obdivovali kvůli tomu aby se opili :))(391)
Vyhledávání