Komentáře
článku: Všude dobře, doma ...
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
gambrinus se pro český trh vyrábí pouze v ČR :) možná jste slyšel o tom že se třeba gambáč vyrábí v polsku... to ano, ale pouze pro polský trh (kvůli vysokým clům). Btw. voda se upravuje pomocí reverzní osmózy tak aby se z ní stala podobná té plzeňské a jedinečnost vody plzeňské tkví v tom že je dosti měkká :) a to jestli nevíte tak měkká voda se používá k výrobě kdejakých piv (až na zahraniční speciály - příklad si nepamatuji)... joa, na vodě záleží! To o tom že se vyrábí společně s kozlem v nošovicích :) není asi žádná novinka, každé pivo má své nádoby, jedinečné výrobní postupy, stejně kvalitní suroviny a hlavně znalého sládka který Vám řekne že není nad vždy čerstvé pivo z většího pivovaru, bodejď by taky ne, v malých pivovarech to jejich pivo zraje dost dlouho a pije se dokud se nevypije :)) i zkažené a každý si mlaská nad jedinečností. Když se pivo zkazí tak se má vylít. Tedy dobrou chuť u čerstvého točeného fotbalového, trkacího nebo toho Grollova měšťanského originálu :))
Vyhledávání