úvod
homepage

Komentáře

článku: Seminář o svrchně kvašených pivech

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

prodej suroviny, (Zdeněk, 16.09.2008 12:56) celé vlákno | reagovat
Pane Kočka, jaký sortiment surovin budete mít zde na webu a v Podskalské ulici?
Re: prodej suroviny, (Honza Kočka, 18.09.2008 21:52) celé vlákno | reagovat
Vse se pripravuje. V obou urcite to "zakladni": slady plzensky, psenicny, karamel, bavor, plus narazove ty, ktere se budou pouzivat v Kocourovi(rauch, prazeny jecmen).

V Podskalske potom sladove vytazky, zive kvasnice, doplnky(stacecka, zatkovacka...) a dalsi.

Vse se pripravuje a bude vcas uverejneno na tomto webu
Vyhledávání