Komentáře
článku: Seminář o svrchně kvašených pivech
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Pane Kočka, jaký sortiment surovin budete mít zde na webu a v Podskalské ulici?
Vse se pripravuje. V obou urcite to "zakladni": slady plzensky, psenicny, karamel, bavor, plus narazove ty, ktere se budou pouzivat v Kocourovi(rauch, prazeny jecmen).
V Podskalske potom sladove vytazky, zive kvasnice, doplnky(stacecka, zatkovacka...) a dalsi.
Vse se pripravuje a bude vcas uverejneno na tomto webu
V Podskalske potom sladove vytazky, zive kvasnice, doplnky(stacecka, zatkovacka...) a dalsi.
Vse se pripravuje a bude vcas uverejneno na tomto webu
Vyhledávání