Komentáře
článku: Seminář o svrchně kvašených pivech
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
to bude zas prijemne stravena sobota :-)
Sedm.
Tedy piv. A ucastniku sedmnact:)
Tedy piv. A ucastniku sedmnact:)
Deset...
Protoze uz zaplatilo devet lidi a dalsi se hlasi, seminar urcite bude:)
Mam ale prosbu. Je to o svrchne kvasenych pivech. Urcite nekdo z vas, kdo se seminare zucastni, nejake to svrchne kvasene pivo varil. Proto bych vas chtel poprosit o spolupraci. Myslim ze by i ostatni, nejen ja, ocenili, kdybyste strucne popsali sve zkusenosti. Od napadu, shaneni surovin az po finalni produkt. RAd bych do seminare vlozil cast, kde se budete moct sami vyjadrit. Proto mi to dost usnadnite, kdyz mi na honza@homebrewing.cz napiste, kdo by mel zajem neco k danemu tematu rict. Pokud vas bude vic, tedy vic nez jeden:), muzeme z toho udelat blok.
Diky za spolupraci
Mam ale prosbu. Je to o svrchne kvasenych pivech. Urcite nekdo z vas, kdo se seminare zucastni, nejake to svrchne kvasene pivo varil. Proto bych vas chtel poprosit o spolupraci. Myslim ze by i ostatni, nejen ja, ocenili, kdybyste strucne popsali sve zkusenosti. Od napadu, shaneni surovin az po finalni produkt. RAd bych do seminare vlozil cast, kde se budete moct sami vyjadrit. Proto mi to dost usnadnite, kdyz mi na honza@homebrewing.cz napiste, kdo by mel zajem neco k danemu tematu rict. Pokud vas bude vic, tedy vic nez jeden:), muzeme z toho udelat blok.
Diky za spolupraci
Pane Kočka, jaký sortiment surovin budete mít zde na webu a v Podskalské ulici?
Vse se pripravuje. V obou urcite to "zakladni": slady plzensky, psenicny, karamel, bavor, plus narazove ty, ktere se budou pouzivat v Kocourovi(rauch, prazeny jecmen).
V Podskalske potom sladove vytazky, zive kvasnice, doplnky(stacecka, zatkovacka...) a dalsi.
Vse se pripravuje a bude vcas uverejneno na tomto webu
V Podskalske potom sladove vytazky, zive kvasnice, doplnky(stacecka, zatkovacka...) a dalsi.
Vse se pripravuje a bude vcas uverejneno na tomto webu
Už je nás osum.
devět...
Tak jsem to dneska taky poslal! Snad se to sejde.
Jestli spravne pocitam, tak ted je to sest lidi. To porad, nebo uz jen dva schazeji.
Tak ted uz jste ctyri. Takze polovina potrebne kvoty je naplnena:)
Takže už jsme dva?
joj, jdu to hned zaplatit, diky!
Ahoj a jsem potěšen. Jestli nebudu služebně mimo republiku. Tak určitě přijedu na seminář o svrchně kvašených pivech.
Franta
Franta
Vyhledávání
Ostatni uvidi, kdo ma v umyslu na seminar a prijit a vnitrni postou se muzou jednotlivci kontaktovat:
http://www.pivniakce.cz/clanek/3577/Seminar-o-svrchne-kvasenych-pivech.htm