Částečný souhlas. Také už nejsem nejmladší, ačkoli se tomu mé vědomí brání uvěřit. Ano vše se tehdy vyrábělo jaksi poctivěji. Ale také na druhé straně ne vždy byla dodržena technologická a hygienická kázeň, které se pak negativně projevily na chuti a kvalitě.
Ale polemizoval bych s chutí Jarošova - někdy cca v roce 1984 jsem jej ochutnal poprvé a pak opakovaně a Jarošovský ležák byl (až na výjimky) chutný.
Snad se alespoň v menších provozech (nemám na mysli jen pivo), vrátí (částečně se tomu tak již děje) ona poctivost. A pivo bude jen ze sladu, chmele a vody, chleba s použitím kvásku, ....
Tož tak.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Ale polemizoval bych s chutí Jarošova - někdy cca v roce 1984 jsem jej ochutnal poprvé a pak opakovaně a Jarošovský ležák byl (až na výjimky) chutný.
Snad se alespoň v menších provozech (nemám na mysli jen pivo), vrátí (částečně se tomu tak již děje) ona poctivost. A pivo bude jen ze sladu, chmele a vody, chleba s použitím kvásku, ....
Tož tak.