úvod
homepage

Komentáře

článku: Jedno pivo a dost?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

rozdílný zákazník, (hroch, 01.08.2008 09:15) celé vlákno | reagovat
Hlavní rozdíl bude v rozdílu v restauracích. U nás většina restaurací jen jeden pivovar (koncern) jestli chce pivovar uspět v restauracích musí dělat výčepní, ležák, tmavé, to jest minimálně tři druhy. Až si zvykneme, že máme v hospodě osm druhů točeného dohromady od šesti pivovarů tak by mohli pivovary dělat jen jeden druh piva. U některých pivovarů a to hlavně malých a mini mě přijde nabídka příliš široká 10,11,12,14 a tmavá 10 a třeba 13 tmavá. Zvláště když 10 s 11kou chutnají jako naředěná 12ka. Když piva budou výrazně rozdílná chmelením, karamelizací stačí deuhů piv míň a nové chutě si vytvořit řezáním.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání