úvod
homepage

Komentáře

článku: A je to tady – máme se bát?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Strong so weak, (JR, 18.07.2008 19:51) celé vlákno | reagovat
s tim Strongem, mi zaskočila houska co jsem zrovna přežvykoval. Takže při první příležitosti rozlučka s nejlepším pivem z Ostravaru. Je na nás moc dobrý na lůzáky průměrný, honem s tím pryč.
Re: Strong so weak, (Martin Jarošek, 20.07.2008 10:51) celé vlákno | reagovat
Já, navíc jako rodilý Ostravák jsem již ztratil iluze o lidském faktoru nadnárodních chemiček jako je Inbev apod..Tady nejde o kvalitní pivo, ale jen o kšeft.Sračky se klidně budou vařit na Ukrajině a k nám se následně vozit s příslušnými logy a etiketami ve stylu tradičních českých piv.Situace je tristní už dnes a bude ještě hůř. Pít podobné utrejchy je však každého svobodná volba.
Re: Strong so weak, (ladin, 20.07.2008 22:01) celé vlákno | reagovat
Se Strongem me prekvapilo, ze to trvalo tak dlouho. Jsou tu celostatne zname "specialy" Velvet a Kelt, do toho je cim dal vetsi snaha uvest na trh vlastnikovy "belgicke specialy" a vedle toho ma prezit lokalne znamy a neprilis propagovany Strong?

Neverim v zanik celeho pivovaru, jen se v zajmu globalizace po Mestanovi zacne v Ostrave varit Branik, Staropramen,...

Po vice jak pul roce jsem se ted na tyden vratil do Ostravy a ziral jsem, ze i lide dlouhodobe na toto pivo navykli zacinaji hledat alternativy. Po ochutnani jsem pochopil. Desitka nepozivatelna, dvanactka jak od dalsich gigantu a Strong neurazi, ale ani nepotesi - to jsem netusil, ze ho piji naposled :-(
Vyhledávání