úvod
homepage

Komentáře

článku: Kdo komu co platí?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Kýla a Jákl, (antihnusák, 14.07.2008 15:26) celé vlákno | reagovat
Docela by mě zajímalo, zda se těmito blogy a diskusí pod nimi lobuje za případný prodej Budvaru. Nebo jsou zúčastnění už tak daleko, že připravují prodej Dudáka. Nebo jim prostě jen leží v žaludku, že pivovar v městských či státních rukou může být životaschopný?
Re: Kýla a Jákl, (Kýla, 14.07.2008 15:37) celé vlákno | reagovat
Pane Antihnusáku - nezlobte se - ale pokud jste schopen, třeba i na základě nějakého zavádějícího článku, byť jen na vteřinu si myslet, že strakonický pivovar mohl mít roční zisk 95 mil., jak jste tady předvedl, a dát mi na základě toho "sodu", tak mám obavu, že u vás je jakékoliv lobování pro cokoliv zbytečné :-))))) ..... a nebo naopak velmi jednoduché :-)))))
Re: Re: Kýla a Jákl, (antihnusák, 14.07.2008 15:39) celé vlákno | reagovat
Ano u mě je lobování naprosto zbytečné, protože se hned tak nedám ovlivnit, narozdíl od jiných...
V tom úryvku z článku nešlo ani tak o tu cifru, ale o to, že pivovar je schopen úvěr města splácet, což Vám jaksi nejde pod vousy...
Re: Re: Re: Kýla a Jákl, (kýla, 14.07.2008 15:51) celé vlákno | reagovat
Pane Antihnusáku: Já proti Vám nic nemám, neberte to špatně. Nicméně - když jste schopen i vteřinku si myslet, že takový pivovar může mít zisk 95 mil. a ještě mi na základě toho vynadat, nemyslíte, že vás město přesvědčí o čemkoliv? No tak dobře - vezmu-li, že je ten zisk takový, jak tady bylo uvedeno (já konkrétní loňská čísla neznám), potom berte prosím laskavě v úvahu, že město bude ten úvěr (pokud každý rok použije celý takový zisk!) i s úroky splácet minimálně 20 let. A to úplně pomíjím ty skryté náklady města, které jsem tu naznačoval, které město bude muset vynaložit, aby alespoň takový zisk dosáhlo. Ale - nic - jste-li strakonický občan, jen vám děkuji, že kdykoliv do tohoto města přijedu, dáváte mi na pivo.
Vyhledávání