úvod
homepage

Komentáře

článku: Kdo komu co platí?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Zlatý Strakonice, (antihnusák, 14.07.2008 13:25) celé vlákno | reagovat
Kýla, kýla, to je tedy síla. Fandím strakonickým občanům i strakonickému zatupitelstvu, protože oni mají svoje pivo, oni mají několik desítek pracovních příležitostí. Jsem rád, že na radnici tohoto malebného jihočeského městečka nesedí lidé jako Vy! Jsem rád za každý pivovárek, který není v rukou nadnárodních koncernů a bojím se o ty pivovary, které skupuje KBG, bojím se toho, kdo za touto skupinou stojí.
Ve zprávě z litopadu 2007 se mj. dočteme: "Za loňský rok pivovar, který jako jediný v kraji stoprocentně kontroluje radnice, měl zisk 95 milionů korun a samostatně si splácí bezmála sedmdesátimilionový úvěr, který si na jeho koupi radnice vzala."
Jaké rovné tržní podmínky chcete bránit?
Re: Zlatý Strakonice, (Honza Kočka, 14.07.2008 13:40) celé vlákno | reagovat
Opravdu je tam psano ZISK 95 milionu? To mi prijde nejak moc na jejich vystav...
Re: Zlatý Strakonice, (sládek, 14.07.2008 13:45) celé vlákno | reagovat
"Za loňský rok pivovar, který jako jediný v kraji stoprocentně kontroluje radnice, měl zisk 95 milionů korun a samostatně si splácí bezmála sedmdesátimilionový úvěr, který si na jeho koupi radnice vzala."
Jaké rovné tržní podmínky chcete bránit?Nesmíme si však plést tržby a zisk, zisk z výstavu 74 000hl je cca 4mil.Kč, Pokud radnice, potažmo vedení pivovaru hospodaří ve svém pivovaru dobře nač tolik vzrušení.Podívejte se na státní pivovar Vyškov a ministerské úředníky co ho spravují, na jedné straně schopní ve Strakonicích na druhé straně neschopní úředníci ministerstva zemědělství.Kdy se konečně pochopí že je vše o lidech - vždyť i národní Budvar vedou lidi a jsou schopní,
sládek

Re: Re: Zlatý Strakonice, (antihnusák, 14.07.2008 14:11) celé vlákno | reagovat
Ano, zřejmě opět zapůsobila novinářská nedokonalost, v jiném článku (z února 2008) se píše, že: "Předloni zisk dosáhl 4,1 milionu korun"
Re: Zlatý Strakonice, (kýla, 14.07.2008 14:53) celé vlákno | reagovat
Antihnusáku, antihnusáku ach antihnusáku :-))) No. Jestli na strakonické radnici sedí lidé, kteří si pletou čísla jako vy a z podkladů, co jiám dává jejich akciová společnost vyčetli, že mají čistý zisk 95 mil Kč, tak to by tedy počínání města Strakonice kolem koupě pivovaru plně vysvětlovalo :-)))) No - ale doufám, že až tak zlé to zase s lidmi ve strakonickém zastupitelstvu nevypadá, jako s Vámi :-)))) Vy jste mne tedy dobře pobavil :-))))
Vyhledávání