Komentáře
článku: Pivovary, pivovary, dobré pivko dáváte!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Tak to tam asi musim jet vyzkouset. Zatim mi zazvor v pivo prilis neocaroval. Treba toto bude prvni vyjimka:)
Honzo, mě taky ne, ale tohle je skutečně vyjímka. Co jsem zatím měl u nás v ČR tak hrůza. Toto pivo mělo ale jen lehounký svěží štiplavý nádech zázvoru, mírné aroma po citusech, bohatě kvasničné. Čerstvé, svěží. Pili jsme je přímo u p. Patáka doma z čerstvého sudu. Zázvor dává přímo do sudu, nakrájený na kolečka (prý má přesně "vychytané" kolik ho tam má dát, aby pivo bylo OK)
A snad jen - Kněžihorské je běžně na čepu i v Kyjově v podniku s názvem Colour Bar ....
Pánové,
mohu se pochlubit tím, že jsem s Radkem Patákem pivo osobně vařil. Jeho zázvorové není opravdu žádnou náhražkou čehokoli a je to pocticě udělané tak, jak se zde píše. Pokud vás to zajímá, tak Radek hodlá vařit i pšeničné (naprosto nestydatě se přiznám, že na můj popud a s mojí spoluprací) a náš na pivovary chudinký okres Hodonín má konečně něco, co jinde nemají.....
mohu se pochlubit tím, že jsem s Radkem Patákem pivo osobně vařil. Jeho zázvorové není opravdu žádnou náhražkou čehokoli a je to pocticě udělané tak, jak se zde píše. Pokud vás to zajímá, tak Radek hodlá vařit i pšeničné (naprosto nestydatě se přiznám, že na můj popud a s mojí spoluprací) a náš na pivovary chudinký okres Hodonín má konečně něco, co jinde nemají.....
Vyhledávání
Musím přiznat, že jsme byli tehdy mimořádně překvapeni, tedy samozřejmě, že mile.
Ono zázvorové taky není dochucené žádnými esencemi, ale opravdovým čerstvým zázvorem. Podobně jako Martin Jarošek musím složit tomuto pivu poklonu. Vynikající, chuťově skvěle vybalancované a harmonické.