úvod
homepage

Komentáře

článku: 13. Den Postřižinského piva

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Piva s esencí, (Weetek, 10.07.2008 10:55) celé vlákno | reagovat
Jakpak chutnal ten medový a jahodový speciál? Medových piv, i s přídavkem skutečného medu, je celkem hodně, ale marně pátrám v paměti po pivu jahodovém. Ani v Belgii, pravlasti podobných pivních chutí, není tuším jahodová příchuť moc běžná.
Na nedávných pivovarských slavnostech v Malém Rohozci se vytasili s pivem malinovým a přestože bylo skoro určitě vyrobeno taky s pomocí esence, připadalo mi chuťově docela zakímavé a soudě podle fronty u (jediného) výčepu, svoje fandy si našlo.
Re: Piva s esencí, (Honza Kočka, 10.07.2008 11:02) celé vlákno | reagovat
Vlastne jedine jahodove pivo jsem pil z pivovaru Huyghe v Melle v BElgii. Delali ho na jejich psenici. Take by me zajimalo, jak chutnalo v Nymburce...
Re: Re: Piva s esencí, (emui, 10.07.2008 11:08) celé vlákno | reagovat
Já ho pil, chutnalo dobře, mně teda moc dobře, ale nevím jak jinak to mám popsat, nejsem Petr Žalio, i ostatní lidi co to tam ochunali si ho celkem chválili, jahodová příchuť se mi zdála jako celkem vhodná, mně třeba přišlo lepší než třeba třešňové od Krkonošského medvěda. ;-)
Vyhledávání