úvod
homepage

Komentáře

článku: Prazdroj v Reflexu a pivní speciály

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Chuť Prazdroje, (Martin Borský, 09.01.2007 19:50) celé vlákno | reagovat
Taková velká výměna přepravek, lahví i etiket dala tušit i změnu v chuti. Velcí to tak dělají a dá se tím ušetřit opravdu mooc peněz. I přes počáteční astronomické náklady na již zmíněné bedny a spol.
Před Vánocemi jsem ochutnal v jedné hospodě lahvový PU (z pípy tekly Krušovice, tak jsem to zkusil...). Byl z nové lahve. Jeho chuť jsem necítil, bylo to jako když pijete sodovku (sifon). Prostě inertní pivo. Za 3,90 v Lidlu drahé!
Po Novém roce jsem na firemním školení okusil i točený PU. Chuť byla podobná hořké vodě bez plnosti, o chlebnatosti nemohlo být řeč. Pivo během pití vůbec nekroužkovalo, sklenice zůstávala úplně čistá. A při pohledu na velké bubliny, které počáteční pěnu spíš ničily, jsem si řekl: "ještě větší hnus, než jsme doufali..."!
Trochu zadostiučinění znamenalo pouze zhnusení i těch nejzarytějších PU pijících kolegů. Snad už pochopili, že není všechno zlato, co se třpytí.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání