úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak nám pivo sládne

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Dobrý článek, (Myrek, 29.05.2008 07:13) celé vlákno | reagovat
Co s tím budeme ale krucinál dělat? Já mám také rád dobře a hojně chmelená piva. Respektive pil bych je rád, kdyby ... . Kdyby všude nevisela "G" a další kdysi skvělé značky. Dobrá je zmínka o Krušovickém ležáku. To byla zásluha "totalitního" ředitele Máši, že krušovické bylo kvalitní a nešizené. Podíváte-li se na stránky pivovaru, tak v rubrice historie o tomhle člověku není ani zmínka.
A co se chmelení týká? Pamatujete se ještě na vůni, která se rozlinula po odšpuntování třeba "obyčejné" desítky? Z mladých už asi nikdo.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání