Komentáře
článku: Není výčep jako výčep...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Roman Holoubek ma pravdu..
Ja osobne cepuju pivo (povolanim) uz asi 18 let, tak si dovolim taky k tomu neco rict.
Vycep, kde se hospodskej obrati zadama k hostum a cepuje.. tak to jsem zatim jeste nevidel ( a jestli jo, tak to muselo byt v USA)
Ja osobne cepuju pivo (povolanim) uz asi 18 let, tak si dovolim taky k tomu neco rict.
Vycep, kde se hospodskej obrati zadama k hostum a cepuje.. tak to jsem zatim jeste nevidel ( a jestli jo, tak to muselo byt v USA)
Kdo chce vidět výčep, kde se točí zádama k hostům (pípa na zdi), ať navštíví restauraci a minipivovar Bašta v Nuslích. A nemyslím, že by to bylo na škodu věci.
Tak jak je to zády v Nuslích ,to bylo kdysi v hospodách celkem běžný. Ty fotky , ale opravdu vypadají jak tady někdo zmiňoval jako provizorní výčep lacinýho vína, nebo mi to ještě připomíná jednu stáčírnu saponátů na malým městě.
Přesně tak, to jsou i moje pocity, je jsem to nedovedl tak vyjádřit
Vyhledávání
PS: a ještě jeden negativní postřeh. Rád vidím, jakým způsobem je mi načepováno (načapráno, rozbito, sléváno, ...) pivo. Způsob, kdy se ke mně hostinský otočí zády a něco si tam kutí by mi moc nevyhovoval. A i on (hostinský) by v tu chvíli ztratil přehled o dění v lokále.