Komentáře
článku: Drinks Union: Výjimečná kvasnicová piva budu jen pár týdnů
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
To je logické - není možné skladovat nefiltrované pivo v běžném skladu. Bohužel je systém nastaven tak, že pivovary nesmějí samostatně prodávat pivo a vše se centrálně prodává v Pyrusu. A k tomu Březňáku na lounské paletě - jaké tam byly fittingy? Pokud vím, tak Louny mají korby a Březňák flach - nevidím logiku - pivo se uvaří v Lounech, předělá se celá linka aby stáčela flachové sudy a pak se to celé poveze 60 km z Loun do Ústí, ale postrádám důvod proč by se to dělalo, když ve vzdálenosti do 10 km od Pyrusu jsou dva pivovary. Všechny pivovary jsou klasické a bez HGB, takže i náklady na výrobu budou podobné...
Vyhledávání