Proč hned takový pesimismus zase. Buďme rádi, že to Heineken dělá! Podle mě bohužel cesta vede jedině přes Heineken a jim podobné. Když to dělají nějaké minipivovary, dostane se to k pár nadšencům. Teprve když to udělá takový výrobce, ochutnají i normální lidi (viz zelené pivo).
Jako by to bylo potvrzení mých slov, že u nás se Heineken bude chovat jinak (lépe) než na Slovensku :-) Že u nás bych spíš viděl rakouský model.
A jak Honza říkal, že produkce DU se překrývá... no tak on není problém to udělat tak, aby se jednotlivé výrobny specializovali.
Každopádně jsem zvědavý co dál? Tipuju, že zkusej uvařit třeba pšenici a zase jí dát na měsíc či dva ochutnávat. Když se to ujme, budou to (třeba) v Lounech dělat pořád.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Jako by to bylo potvrzení mých slov, že u nás se Heineken bude chovat jinak (lépe) než na Slovensku :-) Že u nás bych spíš viděl rakouský model.
A jak Honza říkal, že produkce DU se překrývá... no tak on není problém to udělat tak, aby se jednotlivé výrobny specializovali.
Každopádně jsem zvědavý co dál? Tipuju, že zkusej uvařit třeba pšenici a zase jí dát na měsíc či dva ochutnávat. Když se to ujme, budou to (třeba) v Lounech dělat pořád.