Ahoj všem.
Myslím, že pro kvašení jsi měl velmi málo cukru, chyběl od počátku. Proto ta slabá pěna. Za další jsem toho názoru, že jsi přemístil pivo moc brzo do nízkých teplot. Já sám přemísťuji tak po dvou dnech do lednice, kde je asi 6°C. Tam už si potom jenom leží. Poslední je toto, tato piva se kvasí stejně, jako např. rybízová vína, t.j. v demožonu a s bublací trubičkou. CO2 zastaví oxidaci. Jinak mrkni na: www.hobby.framax.cz, tam je to přesně napsáno. ahoj Framax
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Myslím, že pro kvašení jsi měl velmi málo cukru, chyběl od počátku. Proto ta slabá pěna. Za další jsem toho názoru, že jsi přemístil pivo moc brzo do nízkých teplot. Já sám přemísťuji tak po dvou dnech do lednice, kde je asi 6°C. Tam už si potom jenom leží. Poslední je toto, tato piva se kvasí stejně, jako např. rybízová vína, t.j. v demožonu a s bublací trubičkou. CO2 zastaví oxidaci. Jinak mrkni na: www.hobby.framax.cz, tam je to přesně napsáno. ahoj Framax