úvod
homepage

Komentáře

článku: Nakuřované tmavé pšeničné pivo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: ovocná chuť, (Libor, 06.03.2008 20:18) celé vlákno | reagovat
Vařím světlé pivo na jeden rmut na 1.2kg sladu 4L vody a 4L vyslazovací.Kvasnice sem na první várku použil Muntos Goldd svrchní teplota hlavního kvašení 17st.C po6ti dnech slahvuji a nechám dokvášet při 12st.C.POužívám jak sklo 0.5l tak i PET láhve.
Na druhou várku sem použil Saflager S-23 hlavní kvašení při teplotě 10st.C po dobu 5dní poté slahvuji do skla,PET,a nerez KEG nechám dokvášet při5st.C vobou případech 20 dnů ale bohužel chuť je nápadně pořád stejná v obou případech.V kegu je ovocná chuť o něco slabší.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání