úvod
homepage

Komentáře

článku: Suroviny – věčný to problém

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Ležení v KEG, (Jamie, 12.08.2008 07:13) celé vlákno | reagovat
Ahojte, podělte se, prosím, o zkušenosti se zráním v KEG. Rád bych přešel z ležení v Bernardových patentových lahvích na 30l KEG. Může být po dozrání soudek naražený a konzumovaný cca měsíc (po celou dobu v lednici, výtoč cca 2piva/den)? Jak často je třeba proplachovat výčepní zařízení? Co použít - CO2 nebo Biogon? O kolik se přibližně zvýší cena piva (myšleno plyn, ne zálohy)? Lze natočit pivo do láhve (např. pro převoz) s dostatečným obsahem CO2?
Mnohoceré díky
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání