úvod
homepage

Komentáře

článku: Suroviny – věčný to problém

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

ano, (fenol, 17.01.2008 19:00) celé vlákno | reagovat
I já spěchám se svou troškou do mlýna a volám ano.
Jsem zatím jen začínající vařič, čerstvý absolvent kurzu, mám za sebou teprve pár várek, zatím všechny nástrahy homebrewingu se mi podařilo překonat. Některé úspěšněji, některé méně (např. půldenní šrotování na mlýnku na mák). Za největší úskalí pokládám v současnosti, tj na počátku homebrewařské cesty, nákup surovin. Maximálně fandím výdejnímu místu.
Pokud půjdou koupit i různé speciality a "propriety" zatleskám ještě hlasitěji a vrhnu se do experimentování.
díky Fenol
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání