úvod
homepage

Komentáře

článku: Suroviny – věčný to problém

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

..., (petrbrew, 17.01.2008 07:19) celé vlákno | reagovat
Osobně bych měl o takové suroviny zájem, protože se snažím dělat i speciály, ale musím se přiznat, že cena je pro mě taky důležitá. Vím, že suroviny z Anglie nebo USA, můžou celý proces podražit. V zahraničních obchodech se dají koupit velmi zajímavé věci. Např. v jednom anglickém obchodě jsem viděl destilační zařízení na výrobu destilované vody. Pokud jde o slady možná by se nemusely kupovat v zahraničí a dokázaly by je vyrábět české sladovny a pražírny. Třeba pražený ječmen, co se přidává do kávoviny nebo Sladovna v Bruntále mi kdysi nabízela možnost výroby nakuřovaného sladu...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání