Honzo, je to dobrý nápad :-)
Asi to ale bude velmi individuální. Jsou lidi určitě, co vaří, aby "ušetřili" a počítají pozorně vstupní náklady na suroviny (a nepošítají svůj čas), jsou lidi, co chtějí uvařit speciály a na cenu nehledí, jsou lidi, co nic jiného než ležák nevezmou do úst a svrchně kvašené pivo nevezmou do ruky. Možná by bylo dobré zřídit ještě nějakou jednoduchou hlasovací anketu, ale nevím, jak náročné je něco takového naprogramovat.
Taky nejde jen o nás vařiče. Děláme to pivo taky kvůli tomu, že ho pak ochutnává celá rodina a kamarádi. Dělá nám radost, když pak chutná. Pokud jsou pak tito lidé konzervativní (jak to v ČR díky jakési národní hrdosti malého národa), kteří vlastně ani nevědí, jak má takové pivo chutnat, tak nás jejich rozpačité reakce v dalším vaření speciálů moc nepodpoří. Je to asi otázka času, než si lidé zvyknou na větší variabilitu.
Osobně bych měl o takové suroviny zájem, protože se snažím dělat i speciály, ale musím se přiznat, že c
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Asi to ale bude velmi individuální. Jsou lidi určitě, co vaří, aby "ušetřili" a počítají pozorně vstupní náklady na suroviny (a nepošítají svůj čas), jsou lidi, co chtějí uvařit speciály a na cenu nehledí, jsou lidi, co nic jiného než ležák nevezmou do úst a svrchně kvašené pivo nevezmou do ruky. Možná by bylo dobré zřídit ještě nějakou jednoduchou hlasovací anketu, ale nevím, jak náročné je něco takového naprogramovat.
Taky nejde jen o nás vařiče. Děláme to pivo taky kvůli tomu, že ho pak ochutnává celá rodina a kamarádi. Dělá nám radost, když pak chutná. Pokud jsou pak tito lidé konzervativní (jak to v ČR díky jakési národní hrdosti malého národa), kteří vlastně ani nevědí, jak má takové pivo chutnat, tak nás jejich rozpačité reakce v dalším vaření speciálů moc nepodpoří. Je to asi otázka času, než si lidé zvyknou na větší variabilitu.
Osobně bych měl o takové suroviny zájem, protože se snažím dělat i speciály, ale musím se přiznat, že c