úvod
homepage

Komentáře

článku: Oxidační a stará chuť piva

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: Re: Re:, (Petr Skala, 04.02.2008 21:43) celé vlákno | reagovat
Díky, koukal jsem se na stránky, ale s homebrewingem to nemá nic moc společného. Je tam pár fotek a nic moc nám to neříká. Pivovárky co dělá Pepa jsou hostinské pivovary, až snad na jeho domácí?.
Stále postrádám praktické rady, tak aby zůstala zachována pointa dobrého, levného domácího piva. Třeba suroviny, já osobně s nimi nemám problém, ale to jen pro to, že mám v pivovarnictví spousty kamarádů a v pivovarském prostředí se pohybuji už 17. Je zde určitě, ale spousta těch co by to rádi zkusili a neví jak. Těm bys něl Honzo poradit a to úpně od podlahy tak zvaně po lopatě. Jak uvařit doma na sporáku třeba jen 5litrů klasického českého piva.
Zdravím STĚNOLEZ
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání