úvod
homepage

Komentáře

článku: Vaření v paneláku II.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: pokračování II, (petrbrew, 05.12.2007 07:20) celé vlákno | reagovat
Takže včera jsem se na kvasící pivo podíval a docela mě překvapilo, že na povrchu pěny jsou pevné shluky kvasnic. Sebral jsem je a zjistil, že pivo je po 2 dnech už dost suché a tudíž dost prokvašené. Přesto ho ještě nechám sedět, jestli se ještě bude něco dít. :-) Zdá se, že to teplé zakvašení mělo za následek bouřlivější kvašení a při větší aktivitě docházelo k vyšší produkci CO2. Kvasinky proto CO2 vyneslo nahoru, dostala se pod ně pěna a výsledek byl na světě. Pokud se stane ještě něco zajímavého, budu vás informovat.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání