úvod
homepage

Komentáře

článku: Vaření v paneláku II.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: Re:, (, 04.12.2007 16:09) celé vlákno | reagovat
(zase jsem zapomněl, že mě to tu po ??? slovech utne :-) ...(další hezký zákrok). Když jsem je dovezl v neděli domů, snažil jsem se je už moc netrápit. Večer uvařil pivo. Bohužel jsem ale neměl dost času na jeho schlazení a nebohé kvasnice zaspílal na teplotu asi 25°C! Přežily a včera večer vytvořily dak krásnou deku s kroužky jako nikdy předtím. Budu si je muset dnes vyfotit. :-) Hodnotit budu až výsledek, ale zatím to vypadá dobře. Chtěl jsem tím jen říct, že při troše štěstí kvasinky dělají divy. Zajímalo by mě taky, jestli se třeba právě tlakem a mrazem nedá bojovat proti bakteriální kontaminaci kvasnic. Dělali staří sládkové právě takto, když chtěli zachovat čistotu svých cenných "zaměstnanců". :-)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání