Zdravím, konečně něco konstruktivního pro domácí vařiče. Mám to taky tak až na ten zelenej pruh, ale to je věc majitele.
Drobná rada, místo mlýnku používám starý komančovský mlýnek na kafe, byli dříve ve všech obchodech. Z mlýnku je nutna odstranit nastavení hrubosti a je to přesně na pivovarský slad. Já šrotuji 7ks sladu a mlýnkem na maso by mi to dalo moc práce.
Na chlazení jsem si zakoupil starší průtokový chladič. Zchlazení z 90 na 10 stupňů trvá celkem 30minut, ale to je o něčem jiném.
Držím palce a dej bůh štěstí. Stěnolez
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Drobná rada, místo mlýnku používám starý komančovský mlýnek na kafe, byli dříve ve všech obchodech. Z mlýnku je nutna odstranit nastavení hrubosti a je to přesně na pivovarský slad. Já šrotuji 7ks sladu a mlýnkem na maso by mi to dalo moc práce.
Na chlazení jsem si zakoupil starší průtokový chladič. Zchlazení z 90 na 10 stupňů trvá celkem 30minut, ale to je o něčem jiném.
Držím palce a dej bůh štěstí. Stěnolez