úvod
homepage

Komentáře

článku: Hygiena při homebrewingu

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Persteril, doébrý sluha, ale ....., (Pivař, 29.06.2007 21:14) celé vlákno | reagovat
Nikol - 10% persteril, raději zapomeňte. Jar a Savo jsou mi také proti srsti. Doporučuji co jde omýt mechanicky teplou vodou a jemnou drátěnkou.Nádoby s hrdlem třeba zdvojenou štětkou, co jde drátěnkou na štětce.Slabým roztokem (1%-2%) nádoby vystřikněte uvnitř. (střička , nebo malá plastová lahev s otvorem v zátce)Nechte působyt, roztok se rozloží na ocet a vodu, slabý zápach tolerujte, další oplach vodou totiž sterilitu potlačí.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání