úvod
homepage

Komentáře

článku: Moje zkušenosti s polotovary a výrobou domácího piva z nich.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

zátkování, (hoblina, 12.03.2007 09:04) celé vlákno | reagovat
Díky za rady k pěně na pivu.Pro příští várku jsem rozhodnutý zase pro koncentrát z VUPS ale s tím ,že zkusím dochmelit a stočit pivo trochu dřív(teď jsem se orientoval podle chuti
a hlavně cukroměru, přímo ve VUPS mi poradili že vhodná doba na stočení je když cukernatost klesne pod 2,7%).Ale chtěl bych vynechat pet lahve a pivo stočit buď do maláho kegu a nebo do skla a zátkovat.A tady si nejsem jistý když pivo stočím dřív aby příjemne pěnilo co udělá skleněná láhev a korunkový uzávěr když bude pivo dokvášet v láhvi?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání