úvod
homepage

Komentáře

článku: Moje zkušenosti s polotovary a výrobou domácího piva z nich.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Moje zkušenosti., (Jirka, 03.08.2006 08:12) celé vlákno | reagovat
Díky za tento článek.Jsou tu skvělý poznatky i nápady.Zkoušel jsem řadu kocentrátů různých typů a výrobců,ale stále jsem hledal chuť českýcho piva.Narazil jsem na práškový konc. od VÚPS Praha a bylo to ono co jsem hledal.Vyzkoušel jsem tmavý i světlý.Ale to bylo v zimě,kdy se mi ve sklepě dařilo udržet cca 14°C.Jak začalo teplo už byl problém.Tak jsem si po vzoru "Hrocha" udělal chadící box.Starý vyřazený mrazák (funkčí) od kamaráda, do kterého se mi vejde přesně kvasná nádoba a prostorový termostat k el.topení - diference 1°C a rozsah 0-35°C(musel jsem tam přidat relé,aby fungoval opačně) a je po problému.Teplota je konstatní, tak ho budu používat i v zimě.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání