Komentáře
článku: Vaření domácího piva
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Chybaju tu obrazky - vsetky maju nenajdeny link. Je to mozne opravit?
http://www.youtube.com/watch?v=6Iaj0h_uAyg&feature=channel_page
Mohli by ste mi prosím poradiť, kde sa dá zohnať teplomer ktorý používate (s budíkom)?
Ja mám k dispozícii obyčajný a s ním je to robota na prd :-))
Ďakujem
Ja mám k dispozícii obyčajný a s ním je to robota na prd :-))
Ďakujem
Já jsem teploměr nekupoval, nicméně cena byla kolem 1000Kč.
Jednou mi bohužel snadnul z ledničky na zem a praskla struna takže je nepoužitelný. Doporučoval bych zvolit jiný, nemusí být kalibrovaný, nejlépe elektrický k regulaci ohřevu :-)
Jednou mi bohužel snadnul z ledničky na zem a praskla struna takže je nepoužitelný. Doporučoval bych zvolit jiný, nemusí být kalibrovaný, nejlépe elektrický k regulaci ohřevu :-)
Já jsem si pořídil digitální teploměr se signalizací překročení teploty s měřící jehlou v Makru za 355Kč. Jehlu jsem rozříz a nerez trubičkou prodloužil a zahnul. Přívodní drátky k teplotnímu čidlu jsem nastavil. Takto vyrobený teploměr jsem cejchoval s přesným teploměrem s odchylkou 0,5st.C a kupodivu ukazoval přesně. Můžu ho používat pro vaření i do kvasné nádoby. Ohnutou částí s displejem je ven z nádoby a zcela mimo páry.
... bývá mnohdy nejlepší cestou k výsledku!!! Taky jsem na první várce zmatlal co se dalo, místo 12% byla 23%, pak jsem ji doředil, kvašení bylo hotové za tři dny a já sudoval po devíti dnech a nekroužkoval, chmelení bylo super přehnané... prostě sranda až ta pátá várka byla nejlepší!!!
Co je to "nekroužkoval"?
Vyhledávání