úvod
homepage

Komentáře

článku: Vaření domácího piva

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Obrazky, (Beerbuddy, 17.01.2010 02:16) celé vlákno | reagovat
Chybaju tu obrazky - vsetky maju nenajdeny link. Je to mozne opravit?
home - doma, brew - pivo, (Fanda, 12.02.2009 00:30) celé vlákno | reagovat
http://www.youtube.com/watch?v=6Iaj0h_uAyg&feature=channel_page
otázka, (Libor, 23.10.2007 14:48) celé vlákno | reagovat
Mohli by ste mi prosím poradiť, kde sa dá zohnať teplomer ktorý používate (s budíkom)?
Ja mám k dispozícii obyčajný a s ním je to robota na prd :-))

Ďakujem
Re: otázka, (Míra Jílek, 17.12.2007 20:36) celé vlákno | reagovat
Já jsem teploměr nekupoval, nicméně cena byla kolem 1000Kč.
Jednou mi bohužel snadnul z ledničky na zem a praskla struna takže je nepoužitelný. Doporučoval bych zvolit jiný, nemusí být kalibrovaný, nejlépe elektrický k regulaci ohřevu :-)
Re: otázka, (hroch, 24.10.2007 12:59) celé vlákno | reagovat
Já jsem si pořídil digitální teploměr se signalizací překročení teploty s měřící jehlou v Makru za 355Kč. Jehlu jsem rozříz a nerez trubičkou prodloužil a zahnul. Přívodní drátky k teplotnímu čidlu jsem nastavil. Takto vyrobený teploměr jsem cejchoval s přesným teploměrem s odchylkou 0,5st.C a kupodivu ukazoval přesně. Můžu ho používat pro vaření i do kvasné nádoby. Ohnutou částí s displejem je ven z nádoby a zcela mimo páry.
metoda pokus-omyl, (Aleš Ondrůšek, 21.06.2006 11:21) celé vlákno | reagovat
... bývá mnohdy nejlepší cestou k výsledku!!! Taky jsem na první várce zmatlal co se dalo, místo 12% byla 23%, pak jsem ji doředil, kvašení bylo hotové za tři dny a já sudoval po devíti dnech a nekroužkoval, chmelení bylo super přehnané... prostě sranda až ta pátá várka byla nejlepší!!!
Re: metoda pokus-omyl, (neználek, 24.10.2007 18:00) celé vlákno | reagovat
Co je to "nekroužkoval"?
Vyhledávání