Určitě je to na 10 litrů výsledných, já tedy vařím 50-ti litrové várky ale množství sladu odpovídá. Jen musím dávat o něco víc vody na vystírku i vyslazování, jinak se na těch 50 litrů nedostanu.
Při tomto množství to vychází co kilo sladu , to jeden stupeň. 10 kilo = dvanáctka, 12 kilo = čtrnáctka je to sam ozřejmě +- nějaká ta desetina, různě přidávám od 0,1 do 0,5kg karamelového sladu a neřeším moc korekci podle teploty.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Při tomto množství to vychází co kilo sladu , to jeden stupeň. 10 kilo = dvanáctka, 12 kilo = čtrnáctka je to sam ozřejmě +- nějaká ta desetina, různě přidávám od 0,1 do 0,5kg karamelového sladu a neřeším moc korekci podle teploty.