Komentáře
článku: Dostaveníčko u rybiček
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Dobrý den, jen bych se vás chtěl zeptat. Jak jako číšník můžu ovlivnit teplotu a tlak. Když je pivo čepováno přímo z ležáckých tanků?
Vyhledávání
Krásný s mírou vypracovaný interiér, výborná kuchyně (nadívaná holoubátka doporučuji), skvělé pivo. A pořadí oblíbenosti bych měl zhruba totožné. Měl jsem štěstí i na číšníka, který byl vlídný, krátce pohovořil. Snad jediná vada na kráse bylo žbryndání piva u výčepního (muž).Bylo vidět, že jim pivo moc pění, tak jen poučit obsluhu ve správném nastavení tlaků, teplot a kompenzátoru. Sládek by si na to měl dát pozor, je tak kazená vizitka jeho práce.