Komentáře
článku: Návrat budějovické legendy
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Holt další vystajlovaná studená sterilita pro místní krásné mladé vymydlené jupís .Normální pivař tam asi nevleze.
Co je to normální pivař? Normální pivař musí sedět ve smradlavým pajzlu? Já myslím že kulturní prostředí k pivu patří taky. Ať jou pajzly, ale i restaurace na úrovni. Každý ať si může vybrat. Nevím proč by normální pivař nemohl pít pivo v nějakém čistém prostředí.
Proč hned opačnej extrém.Jenom si myslím ,že takovej trendy prostor co je na obrázku se hodí spíš někam do nákupní galerie nebo do moderní budovy a ne do historických Masných krámů.Tam bych spíš viděl něco tradičnějšího jako třeba dělá PU original restaurant.
Myslím, že nejde o spor "špinavý pajzl" x "čisté kulturní prostředí". Takhle bych to nestavěl. Jde tu o něco co připomíná spíše Mc Donald, tedy něco neosobitého, sterilního, chladného (na měto tak prostě působí...)Rozhodně to na mě nepůsobí jako "restaurace na úrovni", ani nevím, co si pod tím mám představit. Možná Francouzskou restauraci v Obecním domě, tam je toto označení na místě:-))
Vyhledávání