úvod
homepage

Komentáře

článku: Návrat budějovické legendy

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Hospoda ?, (tomas.m, 29.11.2007 12:09) celé vlákno | reagovat
Holt další vystajlovaná studená sterilita pro místní krásné mladé vymydlené jupís .Normální pivař tam asi nevleze.
Re: Hospoda ?, (Martin Štros, 30.11.2007 11:09) celé vlákno | reagovat
Co je to normální pivař? Normální pivař musí sedět ve smradlavým pajzlu? Já myslím že kulturní prostředí k pivu patří taky. Ať jou pajzly, ale i restaurace na úrovni. Každý ať si může vybrat. Nevím proč by normální pivař nemohl pít pivo v nějakém čistém prostředí.
Re: Re: Hospoda ?, (tomas.m, 30.11.2007 12:42) celé vlákno | reagovat
Proč hned opačnej extrém.Jenom si myslím ,že takovej trendy prostor co je na obrázku se hodí spíš někam do nákupní galerie nebo do moderní budovy a ne do historických Masných krámů.Tam bych spíš viděl něco tradičnějšího jako třeba dělá PU original restaurant.
Re: Re: Hospoda ?, (Jiri.J, 30.11.2007 14:03) celé vlákno | reagovat
Myslím, že nejde o spor "špinavý pajzl" x "čisté kulturní prostředí". Takhle bych to nestavěl. Jde tu o něco co připomíná spíše Mc Donald, tedy něco neosobitého, sterilního, chladného (na měto tak prostě působí...)Rozhodně to na mě nepůsobí jako "restaurace na úrovni", ani nevím, co si pod tím mám představit. Možná Francouzskou restauraci v Obecním domě, tam je toto označení na místě:-))
Vyhledávání