Komentáře
článku: Návrat budějovické legendy
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Není tam hospodno.
ale tam hospodno,pivo OK.
jako budějčák tvrdím, že tím pádem má zdejší národní podnik Budvar monopol na restaurační služby v centru města. Podle mne to není dobře. Jestli to bude stejné jako je to u Haška (Malý pivovar), myslím tím chování personálu a např. takové drobnosti jako správně načepované pivo (míra), tak se máme na co těšit. Nejlíp bude U Koníčků na Platanu nebo v předměstských pajzlech na vlastním pivu (Samson)
Tak hledám nějaké informace, nejlépe fórum, kde jsou názory lidí, kteří už mají za sebou návštěvu M.k. Já osobně po první návštěvě jsem byl spokojen (polovina prosince 2007) kroužek opravdu výtečný!!! Trochu jsem byl v rozpacích z poměru cena a množství porce u jídla, ale budiž.
Jinak po druhé návštěvě jsem se nestačil divit, obsluha hrozně neochotná (přišlo mi jako bych otravoval tím, že chci pivo) děsně pomalá a co mi vyrazilo dech, tak to jak se nestydí vás obrat a to bez mrknutí oka. O podmíře točeného piva raději ani nemluvím:-(
To je prostě ukázka toho, že hospodu nedělá jen chuť piva, ale také personál.
V poslední době se mi dostávají informace obdobného charakteru. Jaké máte zkušenosti vy?
Jinak po druhé návštěvě jsem se nestačil divit, obsluha hrozně neochotná (přišlo mi jako bych otravoval tím, že chci pivo) děsně pomalá a co mi vyrazilo dech, tak to jak se nestydí vás obrat a to bez mrknutí oka. O podmíře točeného piva raději ani nemluvím:-(
To je prostě ukázka toho, že hospodu nedělá jen chuť piva, ale také personál.
V poslední době se mi dostávají informace obdobného charakteru. Jaké máte zkušenosti vy?
Hmmm, dalo se čekat, že pokud si to Budvar nebude opravdu pořádně hlídat, tak se sem stáhne (nebo se zde vytvoří) typicky česká číšnická "elita". Co taky čekat v podniku sice jakoby "lepším", ale přesto "lidovém".
Já mám zkušenost jenom jednu, zatím dobrou. Pivo můžu hodnotit jen v superlativech, obsluha byla v pohodě.
Já mám zkušenost jenom jednu, zatím dobrou. Pivo můžu hodnotit jen v superlativech, obsluha byla v pohodě.
TAk dneska prisla tiskova zprava, kde se pravi, ze dneska dovezli prvni pivo, coz ma byt "neklamny priznakem, ze MAsne kramy ozivaji"...
Holt další vystajlovaná studená sterilita pro místní krásné mladé vymydlené jupís .Normální pivař tam asi nevleze.
Co je to normální pivař? Normální pivař musí sedět ve smradlavým pajzlu? Já myslím že kulturní prostředí k pivu patří taky. Ať jou pajzly, ale i restaurace na úrovni. Každý ať si může vybrat. Nevím proč by normální pivař nemohl pít pivo v nějakém čistém prostředí.
Proč hned opačnej extrém.Jenom si myslím ,že takovej trendy prostor co je na obrázku se hodí spíš někam do nákupní galerie nebo do moderní budovy a ne do historických Masných krámů.Tam bych spíš viděl něco tradičnějšího jako třeba dělá PU original restaurant.
Myslím, že nejde o spor "špinavý pajzl" x "čisté kulturní prostředí". Takhle bych to nestavěl. Jde tu o něco co připomíná spíše Mc Donald, tedy něco neosobitého, sterilního, chladného (na měto tak prostě působí...)Rozhodně to na mě nepůsobí jako "restaurace na úrovni", ani nevím, co si pod tím mám představit. Možná Francouzskou restauraci v Obecním domě, tam je toto označení na místě:-))
V kuloárech kolují informace o tom, že se sice restaurace příští týden bude s velikou pompou otvírat, pak se ale zase zavře, aby se mohly dokončit všechny řemeslné práce v interiéru. Taková menší potěmkinova vesnice. Necháme se překvapit, ale pokud někdo plánujete návštěvu, raději hned pátého nebo pak až po Novém roce.
No teda, Ti to zřídili. Do něčeho tak neosobního a sterilního bych asi nevlezl. Zvlášště, když ssi pamatuji, jak to tam vypadalo před první i druhou rekonstrukcí.
Vyhledávání