úvod
homepage

Komentáře

článku: Návrat budějovické legendy

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Oprava., (Jan, 14.01.2009 18:27) celé vlákno | reagovat
Není tam hospodno.
Pěkná,, (Jan., 14.01.2009 18:26) celé vlákno | reagovat
ale tam hospodno,pivo OK.
masný krámy, (pepin, 29.11.2007 20:01) celé vlákno | reagovat
jako budějčák tvrdím, že tím pádem má zdejší národní podnik Budvar monopol na restaurační služby v centru města. Podle mne to není dobře. Jestli to bude stejné jako je to u Haška (Malý pivovar), myslím tím chování personálu a např. takové drobnosti jako správně načepované pivo (míra), tak se máme na co těšit. Nejlíp bude U Koníčků na Platanu nebo v předměstských pajzlech na vlastním pivu (Samson)
Masný krámy - začátek konce?, (Lasman, 27.02.2008 18:10) celé vlákno | reagovat
Tak hledám nějaké informace, nejlépe fórum, kde jsou názory lidí, kteří už mají za sebou návštěvu M.k. Já osobně po první návštěvě jsem byl spokojen (polovina prosince 2007) kroužek opravdu výtečný!!! Trochu jsem byl v rozpacích z poměru cena a množství porce u jídla, ale budiž.
Jinak po druhé návštěvě jsem se nestačil divit, obsluha hrozně neochotná (přišlo mi jako bych otravoval tím, že chci pivo) děsně pomalá a co mi vyrazilo dech, tak to jak se nestydí vás obrat a to bez mrknutí oka. O podmíře točeného piva raději ani nemluvím:-(
To je prostě ukázka toho, že hospodu nedělá jen chuť piva, ale také personál.
V poslední době se mi dostávají informace obdobného charakteru. Jaké máte zkušenosti vy?
Re: Masný krámy - začátek konce?, (Jiří Kaňa, 27.02.2008 19:51) celé vlákno | reagovat
Hmmm, dalo se čekat, že pokud si to Budvar nebude opravdu pořádně hlídat, tak se sem stáhne (nebo se zde vytvoří) typicky česká číšnická "elita". Co taky čekat v podniku sice jakoby "lepším", ale přesto "lidovém".

Já mám zkušenost jenom jednu, zatím dobrou. Pivo můžu hodnotit jen v superlativech, obsluha byla v pohodě.
Prvni zavoz piva, (Honza, 30.11.2007 14:09) celé vlákno | reagovat
TAk dneska prisla tiskova zprava, kde se pravi, ze dneska dovezli prvni pivo, coz ma byt "neklamny priznakem, ze MAsne kramy ozivaji"...
Hospoda ?, (tomas.m, 29.11.2007 12:09) celé vlákno | reagovat
Holt další vystajlovaná studená sterilita pro místní krásné mladé vymydlené jupís .Normální pivař tam asi nevleze.
Re: Hospoda ?, (Martin Štros, 30.11.2007 11:09) celé vlákno | reagovat
Co je to normální pivař? Normální pivař musí sedět ve smradlavým pajzlu? Já myslím že kulturní prostředí k pivu patří taky. Ať jou pajzly, ale i restaurace na úrovni. Každý ať si může vybrat. Nevím proč by normální pivař nemohl pít pivo v nějakém čistém prostředí.
Re: Re: Hospoda ?, (tomas.m, 30.11.2007 12:42) celé vlákno | reagovat
Proč hned opačnej extrém.Jenom si myslím ,že takovej trendy prostor co je na obrázku se hodí spíš někam do nákupní galerie nebo do moderní budovy a ne do historických Masných krámů.Tam bych spíš viděl něco tradičnějšího jako třeba dělá PU original restaurant.
Re: Re: Hospoda ?, (Jiri.J, 30.11.2007 14:03) celé vlákno | reagovat
Myslím, že nejde o spor "špinavý pajzl" x "čisté kulturní prostředí". Takhle bych to nestavěl. Jde tu o něco co připomíná spíše Mc Donald, tedy něco neosobitého, sterilního, chladného (na měto tak prostě působí...)Rozhodně to na mě nepůsobí jako "restaurace na úrovni", ani nevím, co si pod tím mám představit. Možná Francouzskou restauraci v Obecním domě, tam je toto označení na místě:-))
Kdy to bude hotové?, (jam, 29.11.2007 11:25) celé vlákno | reagovat
V kuloárech kolují informace o tom, že se sice restaurace příští týden bude s velikou pompou otvírat, pak se ale zase zavře, aby se mohly dokončit všechny řemeslné práce v interiéru. Taková menší potěmkinova vesnice. Necháme se překvapit, ale pokud někdo plánujete návštěvu, raději hned pátého nebo pak až po Novém roce.
Návrat legendy se nezdařil, (Jiri.J, 29.11.2007 10:59) celé vlákno | reagovat
No teda, Ti to zřídili. Do něčeho tak neosobního a sterilního bych asi nevlezl. Zvlášště, když ssi pamatuji, jak to tam vypadalo před první i druhou rekonstrukcí.
Vyhledávání