Podkováň a jeho piva,
(Roman Holoubek, 10.10.2007 11:55)
celé vlákno | reagovat
Ano souhlasím s Jirkou K. Škoda jej, ale na druhou stranu, šlo o "živý skanzen". Navíc tento pivovar poslední cca 2 roky produkoval s velmi nevyváženou kvalitou. Poslední dobou už byla spíše vyvážená (rozuměj stálá) nekvalita. To pivo se už moc nedalo pít. A jak se vyjádřil i Karel Kvapil - bylo cítit zeleninou - nasládlým vařeným celerem.
Doufám, že majitelé s onou stavební firmou a dodavateli technologie (bude-li to všechno pravda a realizuje-li se ona přestavba) udělají z Podkováně byť menší, ale kvalitní pivovar produkující kvalitní piva. Vodu mají výbornou.
DEJ BŮH ŠTĚSTÍ
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Doufám, že majitelé s onou stavební firmou a dodavateli technologie (bude-li to všechno pravda a realizuje-li se ona přestavba) udělají z Podkováně byť menší, ale kvalitní pivovar produkující kvalitní piva. Vodu mají výbornou.
DEJ BŮH ŠTĚSTÍ