Jak už si posteskl pan Jakoubek - ACH JO..... zastavit výrobu na deset měsíců je sice technicky možné, lze to řešit náhradní výrobou v některém spřáteleném pivovaru, ale opustit odbytový rajon na týden je věc, na kterou se konkurence jen třese. To jednoznačně svědčí (bohužel) o labutí písni pivovaru. Každého uzavřeného regionálního pivovaru je škoda už jen z toho důvodu, že se opět posílí vliv G, S nebo K.
Tato "odstávka" ale na mě dělá dojem, že budou zlikvidovány pouze "nepotřebné" provozy a ve zbylém omezeném prostoru vznikne reprezentativní minipivovar s výstavem do 5000 hl piva, tedy takový, aby svými tržbami okolo komína bezpečně uživil majitele a pár pracovníků. K tomu dobrá restaurace, eventuálně hotýlek (ale ne v Podkováni, spíš v Boleslavi nebo dokonce v Praze) a podnikatelský plán je dokonalý. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že tento model skvěle funguje. Proč tedy ne i v Podkováni. Je totiž škoda každého pivovaru, který může spotřebitelům přinést něco jiného než G.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Tato "odstávka" ale na mě dělá dojem, že budou zlikvidovány pouze "nepotřebné" provozy a ve zbylém omezeném prostoru vznikne reprezentativní minipivovar s výstavem do 5000 hl piva, tedy takový, aby svými tržbami okolo komína bezpečně uživil majitele a pár pracovníků. K tomu dobrá restaurace, eventuálně hotýlek (ale ne v Podkováni, spíš v Boleslavi nebo dokonce v Praze) a podnikatelský plán je dokonalý. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že tento model skvěle funguje. Proč tedy ne i v Podkováni. Je totiž škoda každého pivovaru, který může spotřebitelům přinést něco jiného než G.