úvod
homepage

Komentáře

článku: Degustační ohlédnutí za silnými speciály

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Podsklský smrtihlav, (Milan Skalák, 24.06.2011 11:04) celé vlákno | reagovat
Podskalský smrtihlav..37° nejsilnejsi čistě sladové české pivo...13,3% objem alkoholu
Podskalský smrtihlav, (Milan Skalák, 24.06.2011 11:14) celé vlákno | reagovat
http://skalak70.blog.cz/1105/podskalsky-smrtihlav-37-nejsilnejsi-ciste-sladove-ceske-pivo
Re: Podskalský smrtihlav, (Luděk, 24.06.2011 14:34) celé vlákno | reagovat
Nějak nechápu smysl příspěvku - o Smrtihlavovi je to přece známo - kdysi o něm, před nějakým 1,5 rokem, psal třeba Malakin na PI.
Flekovské, (Martin Borský, 25.09.2007 18:06) celé vlákno | reagovat
Tmavou třináctku z Udine jsem neměl možnost ochutnat, ale U Fleků jsem si před 14 dny na místním opravdu pochutnal...
Smrtihlav, (honza, 24.09.2007 17:06) celé vlákno | reagovat
Smrtihlav se ve SPSPT varil. Jestli se jmenoval Podolsky, nebo Podskalsky(skola ma sidlo v Podskalske ulici) si ted nevybavuju.

Myslim 34% na homebrewing by bylo moc...
Belzebuth, (Petr Žalio, 24.09.2007 15:04) celé vlákno | reagovat
No to jste si zase Honzo pošmákli na lahůdkách. Závidím, můžu si alespoň dopřát belgický "koňak" Bush 12 - Barley Wine, který jsem si teď přivezl z B.
Jinak jsem teď v rychlosti navštívil pivovarskou oblast v severní Francii-Pas de Calais a Du Nord a bohužel jedno z nejsilnějších piv světa BELZEBUTH z Brasserie Jean d´Arc, které mívalo 15 % alc. už má poněkud nížšší obsah. Po předloňském snížení na 13% alc. šli tento rok ještě dolů - na 11,8% a viděl jsem i verzi 8,6%, takže asi zkouší jestli se neujme spíš ta ještě slabší:)) Škoda..

Co se týče Francie a Belgie-pivovarnický Boom je tam ještě raketovější než jsem myslel. Projel jsem i Ardeny a každé městečko tam již má nový pivovar či znovu obnovený starý. Ze severní Francie jsem přivezl asi 20 druhů z nových Brasseries a to jsem tam ještě druhou půlku nechal.
Neuvěřitelné tempo!!
Podskalský smrtihlav, (Jiri.J, 24.09.2007 14:48) celé vlákno | reagovat
Podolský smrtihlav? Honzo, to je ta 34% z Podskalské nebo nějaký homebrewing? Na Le Baladin slyším jen chválu snad jej i vbrzku ozkouším.
Oprava, (honza, 24.09.2007 10:40) celé vlákno | reagovat
Andilek opraven, dekuji za upozorneni, chybicka se vloudila. Co se tyce Podskalaka - o tomto pivu vim, nekolikrat jsem ho mel moznost chutnat. Bohuzel toto pivo nebylo dostupne verejnosti, proto jsem ho zde neuvedl.
láhev, (Míra Šmíra, 24.09.2007 10:11) celé vlákno | reagovat
Zajímavé typy, jako sběrač lahví budu pátrat zejména po tom Weizenu. K té italské lahvi: tu už jsem viděl, pivovar v Udine v ní za ca. 6 euro prodává svůj moc dobrý výtvor, tmavou třináctku, o které na etikete hrdě hlásí, že je ve stylu té české, flekovské. Skoro bych řekl, že je lepší, než to co si teď u Fleků můžeme dát.
smrtihlav, (lupulescu, 24.09.2007 00:05) celé vlákno | reagovat
mam za to, ze jste pozabudli na podolskeho smrtihlava s 12,6% alkoholu...
jenom pro poradek
Anděl modrohvězdový, (Luděk, 23.09.2007 20:32) celé vlákno | reagovat
Anděl z Dobřan má ještě o 2 oktany víc - je to 23° dobrota
Vyhledávání