úvod
homepage

Komentáře

článku: Trend dneška: konzumace piva v prémiových provozovnách roste

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

a tak, (Tomáš Semrád, 07.08.2007 08:12) celé vlákno | reagovat
Já věděl, že to někde najdu. Přeci jen existují česká piva, která Jirkovi Jobánkovi chutnají. Zde je toho důkaz. :-)
..."Jinak výborně ošetřený Budvar ve třech variantách- 12% světlá, 12% tmavá a 12%kvasnicové "kroužkované". Viz příspěvek z 11.12.2006 pod tímto článkem nebo:
"...Od neděle by měl být na čepu kvasnicový Rychtář 12%, osobně se ho už nemohu dočkat". Viz příspěvek pod tímto článkem ze dne 13.12.2006. V obou případech se jedná o Flédu. Dále jsou pak ještě zmíněna exkluzivní piva z projektu Svět Piva.cz....
Odpověď na dotaz, kde se co vaří typu...."To, kde se vaří už osobně považuji za druhotné, záleží spíš na tom, kdo to pivo vaří a z jakých je surovin" ...je (pakliže bych neznal souvislosti) jako ze slovníku mluvčího Plzeňského Prazdroje.
Stejně jako Roman Holoubek i já považuji informaci o místu vaření za velmi důležitou (což bylo posléze i Honzou zveřejněno). Zavedl bych povinnost označovat místo výroby.
Co se týká prémiových restaurací řetězce Potrefená Husa, tak k tomu mám jen toto. Určitě přispěli ke zvýšení úrovně pivní kultury, nepochybně, avšak ani já je nevyhledávám, šíře sortimentu pro někoho možná nej, ale z toho co by mi chuťově vyhovovalo, toho zas až tolik není. Podobně jako někteří jiní čtenáři, i já považuji tento podnik tak trochu za "snobský".....

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání