úvod
homepage

Komentáře

článku: Trend dneška: konzumace piva v prémiových provozovnách roste

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Nejde jen o prostředí, (Josef K., 16.12.2006 09:36) celé vlákno | reagovat
Nejde jen o prostředí.
Vše co je zde napsáno o moderních a prémiových restauracích je možná pravda, ale záleží také na ošetření a podání moku, jako je pivo. V několika navštívených provozovnách se ale skutečnost nepotvrdila. Jsou zde zaměstnáni lidé, kteří o ošetření piva nemají ani páru. Je sice pravda, že jsou většinou všude tanky, ale doprava vedením je stále aktuální a ošetření je na místě. Dříve se o tom musel vést záznam a byl časový rozvrh. Proč se to odbouralo. Tím kvalita piva jen trpí a obsluhou, která je nekvalifikovaná také.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání