Komentáře
článku: Trend dneška: konzumace piva v prémiových provozovnách roste
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Ô ano, souhlasím s Martinem Borským v mnohém. Hlavní důvod k návštěvě je skutečně dobré jídlo (ale k dobrému jídlu i slušný výběr piva). Že nevedou Ostravar mne mrzí rovněž; když jsem si ho zakoupil v rámci akce Pivní dny v Tescu, tak jsem jen užasl, o jak dobré pivo se jedná, a to jde o produkt velkého pivovaru. Jestli se na kvalitě Staropramenu již neblaze podepsala nová technologie CK tanků, tak to je mi líto, asi u mne skončí jako svého času PU - v půllitru se sodovkovitě zašumí, a než se člověk podruhé stačí napít, pěna je v čudu. Ohledně Stelly Artois, je to asi věc gusta, které není zrovna podle mého, ale znám člověka, který rád popíjí zejména Budvar i PU, a ten si nejlépe prý vychutná zrovínka Stellu A. V Huse u mne zatím vítězí Granát, v zimě Kelt. A v létě Hoegarden.
Vyhledávání