úvod
homepage

Komentáře

článku: Trend dneška: konzumace piva v prémiových provozovnách roste

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Pro Petr Žalio, (Tomáš Semrád, 12.08.2007 19:14) celé vlákno | reagovat
Rozdíl mezi Žamberkem a Pivovarským domem v Praze je co se týká vody (technologické zázemí v obou místech zřejmě taky asi stejné nebude, nevím, to opravdu hodnotit nemohu) opravdu, opravdu velký, takže "stejné" pivo vyrobené tam resp. tam není jedno a to samé pivo, i kdyby jste se rozkrájel!
O tom to celé je, nevím čemu nerozumíte. Dál nemá smysl cokoli dodávat. Snad jen to, že pro mě místo původu je hodně důležité (viz výše uvedené) a nic na tom nikdo pro mě nezmění. A ještě něco, pokaždé když se někoho zeptám kde je to uvařené (vyrobené) a on mi to nechce sdělit, vyvolává to ve mně pocit něčeho za co se stydí nebo něco co by veřejnost z různých důvodů neměla vědět...Zkrátka co je na tom, kde či odkud to pochází?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání