Svět piva
co se děje kolem piva, u nás či ve světě
O pivu
o samotném pivu, jeho stylech, výrobě a pití
Hodnocení piv
databáze a hodnocení degustovaných piv
Pivní fórum
když se potřebujete na něco zeptat
Galerie
vaše pivní fotografie, přehledně roztříděné
Menu
Aktuality a zprávy
Pivní akce
Hospody a hodnocení
Pivo a ekonomika
Vaše pivní zážitky
Pivní soutěže
Homebrewing
Pivní reklama
Pivní blogy
Pivo a kultura
Pivní party
Pivo a humor
Názory a postřehy
Osobnosti
Sběratelský koutek
Editorial
Aktivní autoři
Honza Kočka
(1314)
Jiří Kaňa
(164)
Josef Vacl
(92)
Weetek
(73)
tisková zpráva
(56)
Martin Jarošek
(45)
Marek Kodeda
(44)
Josef Albrecht
(43)
Roman Holoubek
(37)
Ctimir
(34)
Komentáře
článku:
Noc a den slezských mikropivovarů
Zobrazit všechny komentáře
:
podle vláken
,
podle času
PI
, (
Chody
, 06.09.2007 14:11)
celé vlákno
|
reagovat
Co je pro někoho fantastická chuť, to může být pro druhého zcela nepitelné ...
V Česku je prostě moc těžké prorazit s něčím, co chutná jinak a ještě je to podstatně dražší ...
Českému nefiltrovanému ležáku, který vaří sládci dle Vás z "nekvalitních surovin" za pár týdnů uleželému a za přijatelnou cenu, s báječnou chutí ZDAR!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání
V Česku je prostě moc těžké prorazit s něčím, co chutná jinak a ještě je to podstatně dražší ...
Českému nefiltrovanému ležáku, který vaří sládci dle Vás z "nekvalitních surovin" za pár týdnů uleželému a za přijatelnou cenu, s báječnou chutí ZDAR!