úvod
homepage

Komentáře

článku: Noc a den slezských mikropivovarů

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Cena a kvalita, (Jiří.J, 06.09.2007 14:06) celé vlákno | reagovat
Souhlasím s Tebou v tom, že takto vysoce technologicky náročná piva si zaslouží i patřičné finanční ocennění. Zážitek za to stojí! Když kupuji drahé pivo, tak je třeba vědět za co peníze dávám. Osobně bych už si např. v Lucembursku, Švýcarsku ad. méně pivně zajímavých destinacích pivo (ležák) za jimi požadovanuo cenu (více než 100Kč/0,5l) nedal. A už vůbec ne za Zvíkovskou zlatou labuť 1000Kč! Důležité je co je to za pivo, které je tak vysoce ceněné.
To Děkan: Naprosto souhlasím:"Já si prostě za dobré a výjimečné pivo rád připlatím a jsem rád, že jsou pryč doby, kdy tento nápoj byl devalvován na laciné dělnické pití. Tož tak". Už jsem Tě dlouho neviděl U Zmije:-))
To Chody:
Když si dávám drahé pivo (i u nás např. Strahov, U Fleků) tak jich 10 nevypiju. Dám si jedno dvě. Když jdu s přáteli na pivo, tak volím spíše něco méně náročného, u čeho se dobře sedí a co i chutná- M.Jackson to nazává "sociable beer" (společenské pivo). Přirozeně je i cenově OK.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání